Fenerbahçe Lucas Lima'yı bekliyor

Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde bulunan Lucas Lima için futbolcunun kararı bekliniyor. Yıldız oyuncuya 3 milyon euro teklif eden Fenerbahçe, 5 milyon istekle karşılaştı. Sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan oyuncu için önce kiralama teklifi götürülecek.

Fenerbahçe Lucas Lima'yı bekliyor
21 Temmuz 2017 - 22:27

Ofansif orta saha konusunda listesindeki oyuncularla görüşmelerine devam eden Fenerbahçe, Santos’un yıldızı Lucas Lima ile temaslarını sürdürüyor. 

Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan Güney Amerikalı yıldızla temaslarını sürdüren sarı-lacivertli yetkililerin 3 milyonluk teklifini az bulan Lima’nın 5 milyon euro imza parası istediği gelen bilgiler arasında. 

Santos’un Fenerbahçe’nin ilgilendiği 10 numara için ücretinde iyileştirmeye gidip, sözleşmesini 2020 yılına kadar uzatmayı düşündüğü bildirildi.

“HENÜZ TEKLİF YOK”

Sarı-lacivertlilerin ise Lima’yı kulübünden sene sonuna kadar kiralamayı düşündüğü, ardından kadrosuna dahil etmeyi planladığı gelen iddialar arasında. 

Brezilya basınına konuşan Santos Başkanı Roma, Lima için henüz teklif almadıklarını söylerken, ülke basınında Fenerbahçe'nin oyuncu için yakın zamanda resmi teklif yapacağı Brezilya basınında yankılanıyor. 

Bu arada Lima ile Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalya’nın ünlü takımı Inter'in de ilgilendiği gelen bilgiler arasında. 




YORUMLAR

  • 0 Yorum