Fenerbahçe Lucas Perez'de sona geliyor

Sarı-lacivertli takımın İspanyol forveti İstanbul'a getirdiği ve menajerinin bugün kulüp binasında görüşmede olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe Lucas Perez'de sona geliyor
03 Ağustos 2017 - 13:07 - Güncelleme: 03 Ağustos 2017 - 13:33

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni ve Isla transferlerinin ardından uzun süre sessiz kalan Fenerbahçe'de önemli forvet gelişmesi.

Bugün Sturm Graz ile evinde sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan sarı-lacivertli takımın uzun süredir peşinde koştuğu Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez'le anlaşmaya vardığı ve dün gece İstanbul'a getirdiği belirtildi.

Simon Kjaer'in Sevilla'ya satılmasından elde edilen 12.5 milyon euro'luk gelirin bir kısmı Lucas Perez'in kiralanması için kullanılacak.

Öte yandan Lucas Perez'in Menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle'in de, dün Fenerbahçe kulüp binasına geldiği ve yönetimle son bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında.

Geçen sezon Arsenal formasıyla 21 maçta 7 gol kaydeden ve 5 asist yapan İspanyol forvetin ana hedefi gelecek yıl Rusya'da yapılacak olan 2018 Dünya Kupası'nda milli takım formasını giyebilmek. Bunun için de düzenli olarak oynayacağı bir takımda sezonu geçirmek.

Emenike, Volkan Şen, Moussa Sow, Jeremain Lens gibi hücum oyuncularının takımdan ayrılması, Fernandao'nun sakatlığı, van Persie'nin tam olarak hazır hale gelmemesi yüzünden Fenerbahçe Sturm Graz maçına altyapıdan A Takım'a alınan Ahmethan Köse ile çıkmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum