Fenerbahçe Lucas Perez'in alternatifini buldu

Sarı-Lacivertliler, Arsenal'in bu transfere izin vermemesi durumunda Fiorentina'nın Senegalli forveti Babacar'ı renklerine katmaya çalışacak.

Fenerbahçe Lucas Perez'in alternatifini buldu
05 Ağustos 2017 - 11:14 - Güncelleme: 05 Ağustos 2017 - 11:29

Simon Kjaer'i Sevilla'ya 12.5 milyon euro satarak önemli bir transfer bütçesi elde eden Fenerbahçe santrfor arayışlarını sürdürüyor.

Bir yandan Arsenal'in İspanyol forveti Lucas perez'i renklerine katmak için uğraşan sarı-lacivertli yönetim bu oyuncu için İngiliz kulübüne 11 milyon euro önermiş ve beklemeye geçmiş durumda.

Hürriyet'in haberine göre Fenerbahçe Lucas Perez konusunda bir olumsuzluk yaşanırsa Fiorentina'nın santrforu Khouma Babacar'a yönelecek.

Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Senegalli oyuncuyu alternatif olarak düşünen Fenerbahçe öncelikli olarak Lucas Perez'i bitirmeye çalışacaklar.

Fenerbahçe'nin rakibi Vardar'ın teknik direktörü Sedloski'nin Süper Lig'de oynadığını biliyor muydunuz.. İşte tüm yönleriyle Üsküp Vardar..

İspanyol forvet için Arsenal önce 20 milyon euro bonservis talep etmiş daha sonra bu rakamı 14.7 milyon euro'ya kadar indirmişti. Fenerbahçe ise 10-11 milyon euro arasında bir bonservisle Perez'i renklerine katmaya çalışıyor.

Perez de sorun yaşanırsa alternatif olarak düşünülen 24 yaşındaki Babacar geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla çıktığı 31 resmi maçta 14 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı. Moussa Sow'un vatandaşı olan Babacar şimdiye kadar 1 kez Senegal Milli Takımı'nın formasını giydi.

Sarı-lacivertli ekip forvet transferini çözüp 17 Ağustos'taki Vardar maçı kadrosuna ekleme hedefinde.

YORUMLAR

  • 0 Yorum