Fenerbahçe maçı için açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçı için açıklama
13 Mart 2024 - 23:37
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig'de hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı maçta sadece oyunun içinde kalan bir takım olacaklarını dile getirdi. 

Kritik maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Avcı, ''Geçen basın toplantısında da söyledim oyunun içinde formasyonlar değişiyor artık yani oyun o kadar hızla değişen ve gelişen bir oyun. Onun için biz yine Trabzonspor büyük takım, savunmasını da yapacak, hücumunu da yapacak. Duran topta ne yapacağını bilecek, taçta ne yapacağını, topun havada olduğu bölümü bilecek. Buna en iyi şekilde detaylı bir şekilde hazırlanıyoruz. Trabzonspor her zaman bu tür oyunları iyi oynamıştır. Dediğim gibi bizim enerjimiz yüksek ve moralimiz yerinde, iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Keyifli bir müsabaka, umarım futbolseverlere sadece dediğim gibi sahanın konuşulduğu hakemin dahi konuşulmadığı bir oyun olur'' dedi.

Fair-Play vurgusu yapan Abdullah Avcı, ''Topun oyunda kaldığı fair play ruhunda, herkesin birbirine saygı gösterdiği bir müsabaka olmasını diliyoruz. Güzel hikayeler bırakıyor bu tür oyunlar. Onun dışındakiler zaten benim çok ilgilendiğim alanlar değil. Ben bunun dışında kalmaya yine devam edeceğim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum