Fenerbahçe - Malatyaspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 12. haftasında Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Fenerbahçe - Malatyaspor muhtemel 11'ler
12 Aralık 2020 - 01:21 - Güncelleme: 12 Aralık 2020 - 22:45
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 12. haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Sadık, Tisserand, Caner, Ozan, Gustavo, Mert Hakan, Pelkas, Ferdi, Cisse

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Semih, Hadebe, Hafez, Ndayishimiye, Acquah, Kanatsızkuş, Tetteh, Adem, Umut

Eksikler

Fenerbahçe: Perotti, Valencia, Samatta, Lemos, Ademi, Serdar Aziz

Yeni Malatyaspor: Wallace, Ludoki, Damlu

Takımların son durumu

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Yeni Malatyaspor, süreç içerisinde Hamza Hamzaoğlu bir oyun tutturmayı başardı. Son 7 haftada yalnızca 1 mağlubiyet alan Malatya ekibi, maç eksiğine rağmen 13 puan topladı.

Denizli'de 3 puan geldi ama...

Süper Lig'de ilk 7 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son hafta Kadıköy'de Konyaspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde 2-0'lık yenilgiden daha çok ortaya konan oyun ve tepkisizlik eleştirildi. Ancak Fenerbahçe, milli ara dönüşünde adeta gövde gösterisi yaptı. Gençlerbirliği maçını 5-1 kazanan sarı-lacivertliler, zirve takibini sürdürdü. Kupada da Sivas Belediye'yi farklı geçen Fenerbahçe, favori olarak gösterildiği derbi maçında ciddi yara aldı. Tam 15 yıl sonra evinde Beşiktaş'a kaybeden sarı-lacivertlilerin, oyun olarak da halen birçok şeyi oturtamadığı tekrar gözler önüne serilmişti. Erol Bulut'un öğrencileri, son maçta Denizlispor'u 10 kişiyle mağlup etmeyi başardı. Ancak eksik kaldıkları bölümde Ege ekibinin kurduğu baskı ve sarı-lacivertlilerin oyun olarak buna yanıt verememesi, Erol Bulut'un eleştirilmesine sebep oldu.

Fenerbahçe 4-2 önde

Fenerbahçe ile Denizlispor arasında oynanan son 7 maçın 1'i berabere biterken 4 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Malatya ekibi ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum