Fenerbahçe Mathieu için takipte

Sarı-lacivertliler, Milan tarafından ısrarla istenen Simon Kjaer’in satılması halinde Barcelona’nın Fransız stoperini almak için planlarını hazırladı.

Fenerbahçe Mathieu için takipte
10 Haziran 2017 - 16:16

Fenerbahçe, yeni sezonda Türkiye ve Avrupa’da başarılı olacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken, futbolcularına yapılan transfer teklifleri konusunda da planlarını yapıyor.

Son olarak, Serie A ekibi Milan’ın ısrarlı Simon Kjaer teklifleri karşısında B planı hazırlayan sarı-lacivertli yönetim, Barcelona’nın başarılı stoperi Jeremy Mathieu’yu listesinde tutuyor. Yönetimin Çinli yatırımcılara geçtiği Milan, talip olduğu futbolculara yüksek bedeller vererek transferi kolaylaştırırken, Fenerbahçe de Danimarkalı futbolcusunun İtalyan ekibine gitme olasılığını gündeminde tutuyor.

Fenerbahçe yönetiminin, Kjaer'e rededilmesi zor bir teklifte bulunması halinde Jeremy Mathieu için la Liga ekibiyle transfer temaslarına başlayacak.

Jeremy Mathieu, La Liga’da 5 sezon Valencia forması giydikten sonra 2014-2015 sezonunda Barcelona'ya transfer olmuştu. 33 yaşındaki Fransız futbolcu, Barcelona ile Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere toplam 8 kupa kaldırdı.

Jeremy Mathieu ile Barcelona arasındaki 4 yıllık sözleşme, 30 Haziran 2018 tarihinde sona erecek.
Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum