Fenerbahçe milli oyuncuyla sözleşme yeniledi

Son iki sezonda sarı-lacivertli formayı terleten Barış Hersek, iki sezon daha Fenerbahçe'de kalacak.

Fenerbahçe milli oyuncuyla sözleşme yeniledi
20 Haziran 2017 - 15:02

Turkish Airlines EuroLeague, Spor Toto Basketbol Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak sezonu üçlü zaferle tamamlayan Fenerbahçe'de ilk imza Barış Hersek'le atıldı. 

2019 YILINA KADAR FENERBAHÇE'DE

2015-2016 sezonu başında Karşıyaka'dan Fenerbahçe'ye gelen ve Spor Toto Basketbol Ligi maçlarında koç Zeljko Obradovic'in önemli silahlarından olan Barış Hersek 2019 yılına kadar takımda kalacak. 

6 LİG VE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU VAR

Kariyerinde Beşiktaş, Karşıyaka ve Fenerbahçe formaları giyen 29 yaşındaki oyuncu, üç takımda da ligimizde şampiyonluk sevinci yaşadı. 

4 LİG ŞAMPİYONLUĞU KAZANDI

İlk olarak o dönemki adlarıyla Beşiktaş Milangaz ile Türkiye Beko Basketbol Ligi'ni kazanan Barış, 2015'te Karşıyaka ile yine Türkiye Basketbol Ligi'nde zafere uzandı. 2016'da Fenerbahçe ile ilk yılında da ligde şampiyonluğa ulaşan milli oyuncu, geçtiğimiz sezon da mutlu sona ulaşarak dördüncü lig zaferini kazandı. 

2 AVRUPA ZAFERİ VAR

Ayrıca kariyerinde iki Avrupa zaferi olan Barış Hersek, Beşiktaş Milangaz ile EuroChallenge, Fenerbahçe ile de THY EuroLeague zaferi yaşadı. Son olarak Karşıyaka ile 2014-2015'te EuroCup'ı kazanmaya çok yaklaşan milli oyuncu, son topta kupayı kaçıran tarafta yer almıştı. 

KATKI SAĞLADI

Zeljko Obradovic tarafından geçtiğimiz sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde 21 maçta görevlendirilen Barış Hersek, 7.4 sayı ve 2 ribaund ortalamları tutturdu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum