Fenerbahçe - Monaco maçı ne zaman hangi kanalda

Fenerbahçe Monaco karşılaşması 19 Temmuz Çarşamba akşamı oynanacak.

Fenerbahçe - Monaco maçı ne zaman hangi kanalda
18 Temmuz 2017 - 09:59 - Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 10:48

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan kentinde sürdüren Fenerbahçe Alpler Kupası kapsamındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Fransa'nın güçlü ekibi AS Monaco ile yarın akşam karşılaşacak.

Sezonu Samandıra'da açan sarı-lacivertli ekip 1 Temmuz'da Düzce Topuk yaylası Tesisleri'ne geçmiş ve 8 Temmuz'da ilk hazırlık maçında Romen ekibi CSC Juventus Bükreş'e 3-2 yenilmişti.

11 Temmuz'da İsviçre'ye gelen Fenerbahçe Alpler Kupası'ndaki ilk maçında Portekiz'in Sporting Lizbon ekibine 2-1 mağlup olmuştu.

İkinci maçında Fransız ekibi Marsilya'ya da 1-0 yenilen sarı-lacivertli takım dün gece üçüncü maçta La Liga temsilcisi Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kalmıştı.

İLK RESMİ MAÇ 27 TEMMUZ'DA

İlk resmi maçını 27 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 3. önleme turunda Strum Graz-Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi ile oynayacak Fenerbahçe Alpler Kupası'ndaki son karşılaşmasına ise yarın gece çıkacak.

19 Temmuz Çarşamba akşamı (yarın) İsviçre'nin Lozan kentinde TSİ 20:30'da başlayacak Fenerbahçe - AS Monaco karşılaşmasını DSmart 77. Kanal naklen yayınlayacak.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki ekip karşılaşmış ve Fenerbahçe ilk maçı 2-1 kazanmasına karşın rövanşı 3-1 kaybederek kupaya veda etmişti.

EN BÜYÜK YILDIZI MBAPPE

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Monaco daha sonra büyük bir çıkış göstermiş  ve yarı finale kadar yükselmişti. Fransa Ligue 1'i de şampiyon olarak tamamlayan Jardim'in öğrencilerinin en büyük kozu dünya devlerinin peşinden koştuğu 18 yaşındaki Mbappe.

DIRAR'IN ESKİ TAKIMI

Takımın diğer önemli isimleri Andre Silva'yı 49 milyon euro'ya Manchester City'ye, Timeoue Bakayoko'yu da 40 milyon euro'ya Chelsea'ye satan Monaco yaptığı mutevazi transferlerle dikkat çekti.

Takımın bir başka golcüsü Germain de Marsilya'ya giderken sağ kanat oyuncusu Nabil Dirar Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum