Fenerbahçe Nabil Dirar'da sona geldi

Kupasız geçen bir sezonun ardından takımda köklü değişiklik yapmanın hedefinde olan Fenerbahçe, Nabil Dirar’la anlaşmak üzere.

Fenerbahçe Nabil Dirar'da sona geldi
02 Haziran 2017 - 10:07

Sezon arasında ve sonunda Jeremain Lens’i kadroya katmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, Hollandalı oyuncunun alternatifini Fransa’da buldu.

Faslı oyuncu Nabil Dirar’ı gündemine alan Fenerbahçe, Monaco ve oyuncu ile her konuda anlaştı. Transferde imza aşamasına gelen sarı-lacivertliler, imza için Fransa’ya çıkarma yapacak.

BİR TAŞTA İKİ KUŞ

Nabil Dirar için imzaya gitmeye hazırlanan Fenerbahçe’nin Valbuena’ya da imza attırıp bu iki transferi kapatması bekleniyor. İngiltere ve Fransa’dan teklifler alan Dirar için Fenerbahçe’nin cazip bir teklif yaptığı gelen bilgiler arasında.

Aziz Yıldırım’ın mayıs ayını müjdelediği transferler için Mali Genel Kurul bekleniyor. Transferde hareketli saatler yaşayan sarı-lacivertliler, teknik direktörü açıkladıktan sonra transferleri de açıklayacak.

KABARIK LİSTE

Arsenal’le her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, Ospina için gün sayıyor. Emre Mor için de Borussia Dortmund’a teklif ileten Fenerbahçe, sarı-siyahlıların hocasının belli olmasını bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum