Fenerbahçe Nasri'de sona yaklaştı

Sarı-lacivertliler, orta sahaya yıldız Fransız oyuncuyu alıyor. Sevilla’da kiralık sözleşmesi biten Manchester City’li futbolcu için görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

Fenerbahçe Nasri'de sona yaklaştı
31 Mayıs 2017 - 09:51

Yeni sezonda orta sahasını neredeyse baştan sona değiştirmeyi planlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Valbuena’nın transferinde imza aşamasına gelirken, 10 numara pozisyonunda oynatabileceği bir başka yıldız oyuncu olan Samir Nasri konusunda da önemli gelişmeler kaydetti.

2011-2012 sezonundan bu yana Manchester City’de oynayan, bu sezonu ise İspanya’da Sevilla formasını kiralık olarak giyerek geçiren Fransız futbolcu için Fenerbahçe yönetiminin temasları hız kazandı.

GUARDIOLA’DAN RAPOR

Geçen sezon başında Beşiktaş’ın da bir süre almak için çabaladığı, ancak kiralık olarak Sevilla’da kalan Samir Nasri, La Liga ekibinde 1 yıllık sözleşme süresini tamamladı. Sevilla’nın satın alma opsiyonunu kullanmadığı yıldız oyuncu için Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’nın da ‘Gönderilebilir’ raporu verdiği öğrenildi.

Manchester City ile 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçeli yöneticilerin Manchester City ile yapılan son görüşmede yıldız oyuncuyu 1 yıllığına kiralık olarak almak istediklerini ilettikleri belirtildi. Fenerbahçeli yöneticilerin transferle ilgili temaslarını sürdürdükleri, Nasri’nin durumunun önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacğı ifade edildi.

Samir Nasri bu sezon kiralık olarak forma giydiği Sevilla’da 30 maça çıktı, 3 gol, 4 asistlik performansla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum