Fenerbahçe'nin Antalya'daki rakipleri belli oldu

Sezonun ilk yarısını lider M

Fenerbahçe'nin Antalya'daki rakipleri belli oldu
02 Ocak 2017 - 09:00

Sezonun ilk yarısını lider M.Başakşehir’in 5 puan gerisinde 4.sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin devre arasında oynayacağı hazırlık maçları belli oldu.

Dick Advocaat yönetimindeki sarı-lacivertli ekip bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da sezonun ikinci yarısı için planlamalarını yapıyor.

6 Ocak Cuma günü Samandıra’da toplanacak olan Fenerbahçeli futbolcular aynı gün Antalya’ya hareket edecek ve çalışmalarını burada sürdürecek.

Fenerbahçe’nin 6 Ocak’ta başlayacak devre arası kampına yeni transfer Olexander Karavayev de katılacak.

KAMP 12 OCAK’A KADAR SÜRECEK

Antalya’nın Belek ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi’ndeki bir otelde hazırlıklarını sürdürecek olan Fenerbahçe’nin Antalya’da yapacağı devre arası kampı 6 gün sürecek. Sarı-lacivertli takım 12 Ocak’ta çalışmaları tamamlayarak İstanbul’a dönecek.

Fenerbahçe; teknik direktör Advocaat’ın isteği doğrultusunda 6 günlük Antalya kampında iki hazırlık maçı yapacak.

İLK RAKİP HOLLANDA’DAN

Sarı-lacivertli takım ilk hazırlık maçında Hollanda’nın Go Ahead Eagles takımıyla karşı karşıya gelecek. 8 Ocak Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 19:00.

Go Ahead Eagles, 18 takımlı Hollanda 1.Ligi Eredivisie’nin ilk yarısını 12 puanla son sırada tamamlamıştı.

İKİNCİ MAÇ PARTİZANİ TİRAN’LA

Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında ise 11 Ocak Salı akşamı saat 20:00’de Arvavutluk’un Partizani Tirana takımıyla karşılaşacak.

Antalya’da kamp yapan Partizani Tirana Arnavutluk Ligi’nde 36 puanlı lider Kukesi’nin 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Arnavutluk ekibi önceki gün Fenerbahçe ile oynayacağı hazırlık maçını resmi sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarının yayın hakkı DSmart'ta bulunuyor.

İKİNCİ YARI ADANASPOR MAÇIYLA BAŞLIYOR

Sarı-lacivertli takım 2 hazırlık maçının ardından İstanbul’a dönecek. Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının ilk maçında 14-15 Ocak tarihlerinde Adanaspor’u Kadıköy’de konuk edecek olan Fenerbahçe, 17-18 Ocak’da da Ziraat Türkiye Kupası’nda C Grubu 5.Hafta maçında lider Gençlerbirliği ile Ankara’da karşılaşacak.

: futboo.com

BOGDAN BOGDANOVİC DÖNÜŞ TARİHİNİ AÇIKLADI.. (Devamı...)