Fenerbahçe'nin forvet hedefleri

Fenerbahçe'nin forvet arayışlarında yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce bilinen Lucas Perez'in yanı sıra Aston Villa'da oynayan Jonathan Kodija'nın da Fenerbahçe'nin planları arasında olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin forvet hedefleri
29 Mayıs 2017 - 19:12 - Güncelleme: 29 Mayıs 2017 - 19:24

Fenerbahçe’de bu sezon en büyük sorunun hücum eksikliği olarak görülmesi Sarı-Lacivertli yönetimi yeni bir golcü arayışına itti.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS’un haberine göre Fenerbahçe’nin Arsenal’in oyuncusu Lucas Perez’i istediği belirtiliyor. Arsenal futbolcuyu kiralık yollamak istemesine rağmen Fenerbahçe tarafı İspanyol golcüyü bonservisi ile almak istiyor.

İngiliz Basınındaki iddiaya göre ise, Fenerbahçe Lucas Perez için Arsenal İle anlaşamazsa rotasını Aston Villa’da forma giyen Jonathan Kodija’ya çevirecek. Ayrıca haberlerde, Kodija’nın da bu teklife sıcak baktığı da öne sürülüyor.

KODIJA'DAN BU SEZON 19 GOL

Arsenal'in 28 yaşındaki futbolcusu Lucas Perez, İngiliz ekibinin formasıyla bu sezon çıktığı 21 maçta, 7 gol ve 5 asistle oynadı. 27 yaşındaki Fildişili Jonathan Kodija ise Championship'te Aston Villa formasını 40 kez giyerken 19 golle oynama başarısı gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum