Fenerbahçe'nin hedefindeki 2 stoper

Ara transfer döneminde kadrosuna savunma takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin listesinde Serie A'da iki oyuncu bulunuyor; Simon Kjaer ve Maksimovic...

Fenerbahçe'nin hedefindeki 2 stoper
28 Aralık 2020 - 01:31 - Güncelleme: 28 Aralık 2020 - 02:03
Şampiyonluktan başka düşüncesi olmayan Fenerbahçe bütün planlarını bu hedef doğrultusunda yapıyor. Yaz transfer sezonunda fırtına gibi esen ve kadroyu baştan aşağı yenileyen sarı-lacivertlilerin ocak ayında da durmaya niyeti yok.

Savunma hattına yapılan takviyelerden şu ana kadar bir verim alamayan sarı-lacivertlilerde gözler ara transfer dönemine çevrildi. Savunmaya yönelik girişimler için gaza basan Fenerbahçe, stoper mevkisi için iki yıldızı gündemine aldı.

Yeni Asır'ın haberine göre, sarı-lacivertli kurmaylar Milan'da oynayan eski yıldız oyuncusu Simon Kjaer için de nabız yoklayacak. Fenerbahçe forması giydiği dönemde taraftarın sevgilisi konumuna gelen 31 yaşındaki başarılı Danimarkalı futbolcunun kulübü ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

İkinci hedef Maksimovic

Simon Kjaer'i geri getirmek için harekete geçecek olan sarı-lacivertliler, ikinci hedef olarak Sırp savunmacı Maksimovic'i gündemine aldı. Napoli'de istediği şansları bulamayan Maksimovic'in daha fazla süre bulabilmek için ayrılığa sıcak bakabileceği belirtildi. Sarı-lacivertli kurmayların 29 yaşındaki savunmacının menajeriyle yakın zamanda temasa geçeceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum