Fenerbahçe'nin kaderi Benfica'ya bağlı

Ozan Tufan için yakın temasta olan Benfica, Fenerbahçe’nin ilgilendiği Monaco’nun 20’lik yıldızı Gil Bastiao Dias için de temasta. Teklif edilen tutar 15 milyon euro.

Fenerbahçe'nin kaderi Benfica'ya bağlı
17 Haziran 2017 - 12:38 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 12:42

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar isimleriyle kadrosunu güçlendirdi. Kanat ve orta saha isimleri için temaslarını sürdüren Fenerbahçe, Benfica’nın transfer politikasından etkilenecek.

Ozan Tufan için girişimlere başlayan Portekiz temsilcisi oyuncuyu yakın takibe aldı. Fenerbahçe’den ayrılmasına sıcak bakılan oyuncu için kiralık veya bonservis seçeneklerinin ikisi de masaya yatırılmış durumda.

Bir başka detaysa Fenerbahçe’nin sol kanadına takviye yapmak istediği Gil Bastiao Dias. Oyuncu için Monaco ile temas halinde olan Fenerbahçe’ye bir rakip çıktı. Benfica, oyuncu için Fransız kulübüne tam 15 milyon euroluk bir teklif sundu. Braga’dan 5 milyon euroya alınan Dias için Monaco 25 milyon euro talep ediyor.

 

Benfica’nın transfer politikası Fenerbahçe’nin gelecekti transfer hamlelerine direkt olarak etki edecek. Ozan Tufan’dan bonservis beklentisi içerisinde olan Fenerbahçe, bu kaynakla kanat ve forvet takviyesi yapmayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum