Fenerbahçe'nin kalecisi kim olacak?

Aykut Kocaman’ın açıklamaları doğrultusunda bir kaleci transferi yapacak olan Fenerbahçe, halen bu transferde somut bir adım atmış değil. Listedeki isimler ise bir hayli kuvvetli.

Fenerbahçe'nin kalecisi kim olacak?
08 Haziran 2017 - 11:34

Gelecek sezonda Volkan Demirel’le beraber rekabet içerisinde olması için kaleci arayışında olan Fenerbahçe, kuvvetli adaylar üzerinde duruyor.

Haftalar öncesinden Ospina ile söz kesen yönetim, Arsenal engeline takıldı. İspanyollar Kameni, Fenerbahçe’ye gidecek diyor. Schmeichel, oyuncuları takip etti ama maliyeti çok fazla. İşte adım adım isimler ve son durum…

DAVİD OSPİNA

Arsenal’de yeterince süre alamayan başarılı kaleci yaptığı açıklamalarda, “Wenger bana daha fazla süre verecekse burda kalmak, yoksa ayrılmak istiyorum” diyerek kararını belirtmişti. Fenerbahçe bunun üzerine oyuncuya 4 yıllık bir paket teklif sundu. Sunulan teklifte yıllık 3 milyon euro kazanacak olan Ospina kulübünü işaret etti. Arsenal, ayrılığa sıcak değil. İngiliz ekibi kapıyı 5 milyon Euro'dan (20 milyon TL) açtı. Pazarlıklarla 3.5 milyon Euro'ya kadar inildi. Görüşmeler sürerken, 28 yaşındaki kalecinin akibeti transfer döneminin resmen başlayacağı 17 Haziran'da belli olacak.

CARLOS KAMENİ

Ospina’da istediği sonucu alamayan Fenerbahçe alternatif isimlere yöneldi. İlk olarak İspanyol El Desmarque gazetesi Malaga'dan ayrılmaya hazırlanan 33 yaşındaki Kameni ile sarı-lacivertlilerin ilgilendiğini duyurdu. 2012'de Espanyol'dan bedelsiz geldiği Malaga'da bu sezon Beşiktaş'tan kiralanan Boyko'nun önünde 35 maça çıkan Kamerunlu, 48 gol yerken, 8 maçta kalesini gole kapattı.

KASPER SCHMEİCHEL

Leicester kalecisi Kasper Schmeichel, dün Instagram'dan Fenerbahçeli futbolcuları takibe alırken, yaptığı bu davranış transferle ilgili heyecan yarattı. Danimarkalı kalecinin sarı-lacivertlilere transfer olacağı dedikodusu gündemde derin yankı buldu. Daha sonrasında Schmeichel’ın bonservis bedelinin Fenerbahçe için bir hayli yüksek olduğu ve transferin sadece kiralık formülüyle olabileceği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum