Fenerbahçe'nin Krunic ısrarı!

İtalyan basını, Milan’ın satmak istememesine rağmen Fenerbahçe’nin baskısı sonrası Rade Krunic’in fiyatını belirlediğini yazdı. Buna göre Kırmızı Siyahlılar'ın talebi ile Fenerbahçe'nin teklifi arasındaki fark yüksek ancak Kanarya, Boşnak orta saha oyuncusunun transferi için ısrarcı.

Fenerbahçe'nin Krunic ısrarı!
21 Ağustos 2023 - 09:02
Fenerbahçe, İsmail Kartal’ın kadroda görmeyi çok istediği Rade Krunic için uzun süredir Milan’a baskı yapıyor. İtalyan devi, buna rağmen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu satmaya sıcak bakmıyordu. Ancak Boşnak yıldızın da açık bir şekilde Sarı-Lacivertliler’e gitme konusunda istekli olduğunu bildirmesiyle işler değişti.

Milan fiyatı belirledi

İtalyan ekibi ilk olarak Krunic’in yerini dolduracak isim için arayışlara başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Milan, başarılı futbolcunun fiyatını da belirledi. Buna göre Kırmızı-Siyahlılar, Krunic için Fenerbahçe’den 13 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Sarı-Lacivertli yönetim, 29 yaşındaki oyuncu için son olarak Milan’a 8 milyon Euro teklif etmişti.

Teklif ve talep arasında fark yüksek

Teklif ve talep arasındaki fark yüksek. Ancak Milan’ın fiyat belirlemesi bile Fenerbahçe açısından önemli bir ilerleme olarak görülüyor. Yönetim şimdi kıran kırana bir pazarlıkla İtalyan devinin talebini biraz daha aşağıya çekerek, bu transferi bitirmeye çalışacak.

Transfer için yoğun mesaj

Fenerbahçe, yoğun mesai harcayarak kısa sürede bu işi bitirmeyi planlıyor. Ancak Milan’ın, anlaşma sağlansa bile ilk olarak Krunic’in yerine transfer yapmak için zaman isteme ihtimali de bulunuyor.

B planı Soumare

Sarı-Lacivertliler, Krunic transferinde sıkıntı çıkması olasılığına karşılık Boubakary Soumare için de girişimlerini sürdürüyor. Bu sezon Championship’te mücadele eden Leicester, 2. ligde oynamak istemeyen Fransız yıldızı gönderecek. Ancak İngiliz ekibi, bonservisine 20 milyon Euro ödediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu satmak istemiyor.

Leicester'ın maaş şartı var

Mavi-Beyazlılar, kiralama tekliflerine ise açık. Fenerbahçe, Krunic’i alamaması halinde Soumare’yi sezon sonuna kadar kiralamaya çalışacak. Fransız futbolcuya başka teklifler de olduğu kaydedildi. Leicester’ın, maaşının karşılanması şartıyla kararı 24 yaşındaki futbolcuya bırakacağı öğrenildi.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum