Fenerbahçe'nin Maxi Gomez planı

Forvet transferi için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Valencia'da forma giyen Uruguaylı golcü Maxi Gomez'e yoğunlaşmış durumda.

Fenerbahçe'nin Maxi Gomez planı
07 Ağustos 2022 - 11:36
Yakın zamanda sol bek ve kaleci transferlerini tamamlayan Fenerbahçe , artık yeni golcüsünü de kadrosuna katarak güçlü bir şekilde bu sezon kupalar kazanmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertliler’in forvet konusunda son olarak gündemine, Valencia’da forma giyen Maxi Gomez geldi.

Valencia, yeni transferler yapmak adına ekonomik anlamda bazı satışlar yapmak istiyor. Bu doğrultuda Gomez’in, takımdan ayrılma ihtimali yüksek. Kanarya, yıldız futbolcunun 2.5 milyon Euro’luk yıllık talebini karşılamaya hazır.

Fenerbahçe'nin teklifi 8 milyon euro

İspanyollar’la da iki formül üzerinde anlaşma sağlanması planlanıyor. Fenerbahçe cephesi, karşı tarafın 12 milyon Euro’luk bonservis bedelini 8 milyon Euro civarına çekmek istiyor. Aradaki fark büyük olduğu için bu açıdan ortak noktada buluşulması kolay değil. Fenerbahçe’nin ikinci seçeneği ise satın alma opsiyonlu kiralama. Tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü ve nasıl bir yol izleyeceklerinin de önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum