Fenerbahçe'nin Miguel Crespo planı

Fenerbahçe, Portekizli orta saha Miguel Crespo'yu ucuz bir fiyata kaptırmamak için çalışmalarına şimdiden başladı.

Fenerbahçe'nin Miguel Crespo planı
09 Ekim 2022 - 13:04
Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de gelecek yılların planlaması da şimdiden yapılmaya devam ediyor.

Takvim'in haberine göre, geçtiğimiz sezonki yükselişini bu sezon da devam ettiren Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. 

Sarı-Lacivertli kurmaylar art arda tekliflerin gelmesini beklediği Crespo'nun sözleşmesini uzatarak oyuncuyu garanti altında almayı olası bir transferde de kasayı doldurmayı hedefliyor.

Sarı-Lacivertli kurmaylar 2024 yılının haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Portekizli orta saha oyuncunun sözleşmesini uzatmayı planlıyor. 

Birçok Avrupa kulübünün Crespo'nun peşinde olması, UEFA Avrupa Ligi'ndeki AEK Larnaca maçında da Atletico Madrid'li temsilcilerin takip ettiği Crespo'nun yıllık 500 bin Euro olan maaşına zam yapılması ve sözleşmesinin de 2026 yılına uzatılması planlanıyor.

Crespo'nun yeni maaşının 1 milyon Euro'nun üzerinde olacağı ayrıca yeni sözleşmede serbest kalma bedelinin de 30 milyon Euro olarak planlandığı ifade ediliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum