Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri Twitter'dan atıştı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde 3. ön eleme turunda bugün çekilen kura ile rakibini belirledi. Sarı-lacivertliler, Sturm Graz – Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi karşı karşıya gelecek. Rakiplerin eşleşme öncesinde Twitter’dan atışması, sosyal medyada günün konusu oldu.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri Twitter'dan atıştı
14 Temmuz 2017 - 17:21 - Güncelleme: 14 Temmuz 2017 - 17:29

Fenerbahçe, İsviçre’nin Nyon kentinde bugün çekilen UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme kuraları sonucunda Sturm Graz – Mladost Podgorica galibi ile tur için mücadele verecek.

Kuralar açıklandıktan sonra Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinden Avusturya temsilcisi Sturm Graz, ilk maçta rakibi Mladost Podgorica’ya gönderme yaparak, “Avrupa Ligi’ndeki rakibimiz Fenerbahçe oldu” şeklinde bir tweetle takipçilerini bilgilendirdi.

Bu paylaşımın ardından deplasmanda elde ettiği 1-0’lık skor avantajıyla Karadağ temsilcisi Mladost Podgorica, Sturm Graz’a yanıt olarak, “Siz ancak Fenerbahçe’yle ayın 32’sinde 2093 yılında hazırlık maçı yaparsınız” şeklinde tweet attı.

İki takım arasında yaşanan bu diyalog, taraftarlar arasında sosyal medyada geniş yankı buldu.

Fenerbahçe, Sturm Graz – Mladost Podgorica eşleşmesinden tur atlayan tarafla ilk maçını 27 Temmuz'da deplasmanda, rövanşı ise Ülker Stadyumu'nda 3 Ağustos'ta oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum