Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri

Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turundan katılmayı başaran Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri ve maç programı da belli oldu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri
22 Mayıs 2022 - 12:19 - Güncelleme: 22 Mayıs 2022 - 13:21
Süper Lig'de 2. sırayı alan Fenerbahçe, gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turundan başlayacak. Sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri de belli olmuş durumda.

Ukrayna'da savaş nedeniyle 2021/22 sezonu bitirilemezken federasyon kararı ile Dinamo Kiev ikinci kabul edilmişti. Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi'ni 2. sırada bitirdiği için Fenerbahçe'nin bu turdaki muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

Danimarka'dan gelecek takım...

Danimarka Ligi'nde ise sezonu 2. sırada tamamlayacak olan takım, Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olacak. Kopenhag'ın lider olduğu Danimarka'da Midtjylland'ın ligi 2. sırada bitirmesi bekleniyor. Böyle olunca da sarı lacivertli takımın bir diğer muhtemel rakibi Midtjylland olacak gibi gözüküyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kuraları 15 Haziran'da çekilecek. İlk maç 19-20 Temmuz tarihlerinde, rövanş maçı ise 26-27 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum