Fenerbahçe'nin yarı final biletleri satışta

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde Tofaş’ı eleyerek yarı finale yükselen sarı-lacivertlilerin Darüşşafaka Doğuş ile Ülker Sports Arena’da oynayacağı ilk iki yarı final maçının biletleri satışa çıktı.

Fenerbahçe'nin yarı final biletleri satışta
27 Mayıs 2017 - 12:10

Turkish Airlines EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe, sezonu Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde de mutlu sonla tamamlamak için iddiasını sürdürüyor. Çeyrek final serisinde TOFAŞ’ı ikinci maçta da 79-73 yenip durumu 2-0 yapan sarı-lacivertliler yarı finale yükseldi. Fenerbahçe yarı final serisinde ise Banvit’i geçen Darüşşafaka Doğuş ile eşleşti.

Fenerbahçe’nin Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinde Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağı play-off yarı final birinci ve ikinci maçlarının bilet satışı bugün başladı.

İLK İKİ MAÇ FENERBAHÇE’NİN EVİNDE

Eşleşmede galibiyet sayısını üçe yükselten takımın finale yükseleceği play-off yarı final serisinde ilk iki maç Fenerbahçe Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak.

Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş eşleşmesinde ilk maç 29 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de, ikinci karşılaşma ise 31 Mayıs Çarşamba günü yine aynı saatte oynanacak.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre yarı final serisinin ilk iki karşılaşmasının bilet satışları aynı gün yapılacağı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

İŞTE BİLET SATIŞ PLANI

“Karşılaşmaların biletlerine ilişkin detaylı satış planı şu şekildedir:

27 Mayıs Cumartesi: Kongre üyeleri (Limit 3 bilet), Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 3 bilet)
28 Mayıs Pazar  – Genel satış

Tamamı kombine olarak satılan Kat 1 ve Kat 4 arasındaki biletlerin tükendiği ve 44 TL ile 775 TL arasında değişen maç biletlerinin ayrıntılı fiyat listesi ise şöyle:
Saha içi G sırası: 775 TL (yemek dahil - kombine dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 675 TL (yemek dahil)
Saha içi C-F-J sıraları 625 TL (yemek dahil)
345 (Açık Loca): 220 TL (yemek dahil)
Kat 1 – 176 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 2 – 110 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 3 – 99 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 4 – 88 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 5 – 66 TL
Kat 6 – 55 TL
Kat 7 – 44 TL

YORUMLAR

  • 0 Yorum