Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladı!

Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği forvet transferi konusunda yazarımız Altan Tanrıkulu önemli açıklamalarda bulunurken, Muriqi ya da Sörloth'tan birinin sarı-lacivertli takıma transfer olacağını belirtti.

Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladı!
14 Ağustos 2021 - 00:32 - Güncelleme: 14 Ağustos 2021 - 01:23
Yazarımız Altan Tanrıkulu, TivibuSPOR ekranlarında Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Taraftarın merakla beklediği forvet transferiyle ilgili konuşan Tanrıkulu, sarı-lacivertlilerin Sörloth ya da Muriqi'yi transfer edeceğini dile getirdi.

''Ya Sörloth ya da Muriqi gelecek''

Golcü transferindeki maliyetin bir kısmının tokenlerle karşılanacağını da belirten Altan Tanrıkulu, ''Santrfor transferinin bittiğini söylüyorum. %50 - %50 zaten. Ya Alexander Sörloth gelecek Fenerbahçe'ye ya da Vedat Muriqi gelecek. Bu ikisinden birinin mutlaka geleceğini düşünüyorum. Çünkü tokenlerden de iyi para kazanmış Fenerbahçe. Başlan söyledi, '3'te birini kullanabiliyoruz' dedi'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden Sörloth ile eski takımı Trabzonspor da ilgilenmeye devam ediyor. Lazio'daki geleceği belirsiz olan Vedat Muriqi'nin ise sarı-lacivertli ekibe dönmeye sıcak baktığı biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum