Fenerbahçe'nin yeni transferi Nabil Dirar İstanbul'da

Gelecek sezona Aykut Kocaman’la birlikte iddialı bir şekilde girmenin hedefinde olan Fenerbahçe, Monaco’nun başarılı oyuncusu Nabil Dirar’ı İstanbul’a getirdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nabil Dirar İstanbul'da
16 Haziran 2017 - 15:25 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 16:37

Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena’nın ardından Nabil Dirar’la da mutlu sona yaklaşan Fenerbahçe, transfer görüşmeleri ve sağlık kontrollü için Faslı oyuncuyu İstanbul’a davet etti.

Fransa’dan bindiği uçakla 15.30 civarından İstanbul’a inen 31 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrolleri öncesinde coşkulu taraftarlar eşliğinde karşılandı.

Monaco'da geçirdiği 5.5 yılın ardından Fenerbahçe ile transfer görüşmesi için İstanbul'a gelen başarılı oyuncu, kanat ve bekte görev yapabiliyor. 1.87'lik boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken oyuncu, sağ ayağının yanı sıra sol ayağını da etkili bir şekilde kullanabiliyor.


Yoğun güvenlik önlemleriyle birlikte Atatürk Havaalanı'na iniş yapan oyuncu, taraftarların tezahüratları eşliğinde kulüp aracına bindirilerek sağlık kontrolleri için havaalanından ayrıldı. 

Ulus'taki Liv Hospital'a götürülen 31 yaşındaki oyuncu burada yapılacak olan kontrollerin ardından Fenerbahçe Kulübü'nü ziyaret edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum