Fenerbahçe'nin yıldızına talip var

Yeni sezonda hedefi her zamanki gibi şampiyonluk olançeviren sarı-lacivertlilerin genç yeteneğine Hollanda’dan talip çıktı

Fenerbahçe'nin yıldızına talip var
08 Temmuz 2017 - 14:01

Aykut Kocaman’ın gelmesiyle geçen sezon takımın üstündeki karabulutlar dağılırken, futbolcular da performanslarıyla dikkat çekmeye başladı. 

Çalışmalarını Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde sürdüren Fenerbahçe’de hazırlıklar tüm hızıyla sürürken, geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşmeye imza atan ve takımla beraber antrenmana çıkan Oğuz Kaan Güçtekin’e Avrupa’dan talip çıktı.

Sarı-lacivertli kulübün altyapısının en değerli isimlerinin başında gelen Oğuz Kaan Güçtekin, Hollanda’nın ünlü kulübü AZ Alkmaar’ın radarına girdi. 

Güçlü fiziğinin yanı sıra etkili performansı ve potansiyeli ile dikkatleri çeken Güçtekin, geçtiğimiz günlerde resmi sözleşmeye imza atarak A takımla çalışmaya başlamıştı. 

Genç yıldız için AZ Alkmaar’dan bu teklif Fenerbahçe yönetimi tarafından hemen reddedildi.

DİKKAT ÇEKİYOR

Henüz 18. yaşını yeni bitiren Oğuz Kaan Güçtekin, önce altyapıdaki etkili performansları ve ardından kamptaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Eskiden Fenerbahçe’nin maçlarında Kadıköy’de top toplayıcılık yapan Oğuz Kaan, artık Aykut Kocaman’dan forma bekliyor.



YORUMLAR

  • 0 Yorum