Fenerbahçe - Nordsjaelland muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi H Grubu 1. maçında Kadıköy'de Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe - Nordsjaelland muhtemel 11'ler
21 Eylül 2023 - 00:00
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 1. hafta maçında Danimarka temsilcisi FC Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Perşembe akşamı saat 19:45'te başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Gergo Bogar yönetecek. Temsilcimizin Nordsjaelland ile oynayacağı kritik karşılaşma EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - Nordsjaelland muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Becao, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, İrfan Can, Ryan Kent, Edin Dzeko
Nordsjaelland: (Muhtemel 11 güncellenecektir)

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne katılabilmek için play-off turunda Twente'yi iki maçta da yenmeyi başarmıştı. Danimarka Ligi’nde üçüncü sırada bulunan Nordsjaelland ise UEFA Konferans Ligi’ne üçüncü eleme turundan katıldı. Bu turda Romanya'nın Steaua Bükreş takımını eleyen Nordsjaelland, play off turunda Sırbistan'ın Partizan takımını yenerek gruplara kaldı.

H Grubu'ndaki diğer karşılaşmada ise Ludogorets ile Spartak Trnava, Bulgaristan'da karşı karşıya gelecek.

İsmail Kartal: ''Ben ne yaptığımı biliyorum''

Nordsjaelland maçı öncesi basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yakaladıkları galibiyet serisinin sorulması üzerine dikkat çekici bir yanıt verdi. İsmail Kartal konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Biz 10'da 10 da 30'da 30 da yapsak şampiyon da olsak herkesin bildiği bir iş yapıyoruz. Ben ne yaptığımı biliyorum. Biz işimize bakıyoruz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum