Fenerbahçe - Olympiakos muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ikinci maçında Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Fenerbahçe - Olympiakos muhtemel 11'ler
30 Eylül 2021 - 01:37 - Güncelleme: 01 Ekim 2021 - 01:01
UEFA Avrupa Ligi gruplarının ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. 

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Mücadele saat 19:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Berisha, Valencia

Olympiakos: Vaclik, Karbownik, Papastathopoulos, Cisse, Reabciuk, Camara, M'Vila, Bouchalakis, Onyekuru, El-Arabi, Camara

Süper Lig'de zirvede

Tam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.

İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı. Avrupa Ligi'nde de Helsinki karşısında 1-0 kazanmayı bildiler.

Sonrasında zorlanmalarına karşın Antalyapsor'u son dakikalarda gelen gollerle 2-0 yenerek ligde de 2'de 2 yaparak hedeflerini tutturdular. Helsinki'yi de rövanşta 5-2'lik skorla geçen sarı-lacivertliler, yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı. Ligde 3. haftada ise Altay'ı da deplasmanda 2 golle devirerek 9 puana ulaştılar. Ancak sonrasında Sivasspor ve Başakşehir maçlarında yalnızca 1 puan topladılar.
Oyun ve skorlar tartışmaya başlandığı dönemde Pereira'nın öğrencileri, hem Giresunspor hem Hatayspor'u mağlup etti ve Beşiktaş ile Trabzonspor'un kayıplarıyla birlikte Süper Lig'de zirveye yerleşti.

Formda geliyorlar

Onyekuru, Rodrigues ve Valbuena gibi tanıdıkları isimleri kadrosunda bulunduran Olympiakos, liginde ilk haftada 10 puan topladı ve zirvede yer almayı başardı. Bu süreçte 2 gol yediler ve rakip fileleri 8 kez havalandırdılar.

Fenerbahçe kazandı

Fenerbahçe ile Olympiakos, daha önce 2014 ve 2015 yılların iki kez kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler iki maçı da 2-1 ve 3-2'lik skorlarla kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum