Fenerbahçe resmi kombine satış sayısını duyurdu

Fenerbahçe, kombine satış rakamlarını açıkladı. Sarı-Lacivertliler, Sturm Graz maçı için satılan bilet sayısını da duyurdu.

Fenerbahçe resmi kombine satış sayısını duyurdu
01 Ağustos 2017 - 19:50 - Güncelleme: 01 Ağustos 2017 - 19:52

Fenerbahçe, bugüne kadar satılan resmi kombine sayısını duyurdu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Sturm Graz maçı için de satılan bilet sayısı belirtildi.

17 BİN ADET KOMBİNE

Sarı-Lacivertliler’in resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bugün itibariyle 17 bin adeti aşkın kombine bilet satıldığının bilgisi verildi. Ayrıca Fenerbahçe’nin, 3 Ağustos Perşembe günü Sturm Graz ile oynayacağı Avrupa Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçı için de 11 bin 500 adet bilet satıldığı duyuruldu.

KOMBİNE SATIŞI ARTTI

Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada Fenerbahçe, 15 bin adet kombine satıldığını açıklamıştı. Aynı gün ise Sturm Graz maçı için 2 bin 500 bilet satıldığının bilgisi verilmişti.

FENERBAHÇE PLAY-OFF’A YAKIN

Fenerbahçe’nin 3 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynayacağı Sturm Graz Avrupa Ligi üçüncü ön eleme maçı,  saat 20:30’da başlayacak. Sarı-Lacivertliler, ilk maçta Avusturya’da 2-1 kazandığı için play-off turu bileti için avantajlı bir durumda bulunuyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum