Fenerbahçe - Sevilla muhtemel 11'ler

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak.

Fenerbahçe - Sevilla muhtemel 11'ler
16 Mart 2023 - 10:04
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile kozlarını paylaşacak.

Ülker Syadyumu'nda oynanacakmücadele saat 20.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek.

Fenerbahçe - Sevilla muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Oosterwolde, Arao, Crespo, Arda, Valencia, Rossi, King
Sevilla: Bounou; Nianzou, Fernando, Gudelj; Navas, Jordan, Rakitic, Acuna; Gil, Torres; En-Nesyri

Gruptan lider çıktı, talihsiz ilk maç

Grupta Rennes, AEK Larnaca Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşan Fenerbahçe, 6 maçta yenilgi yüzü görmedi ve 14 puanla zirveye yerleşti. Bu süreçte Rennes ile iki kez berabere kalan sarı-lacivertliler, diğer tüm karşılaşmaları kazanmayı başardı.

Son 16 turunun ilk maçı ise İspanya'da oynandı. İlk yarıda çok sayıda fırsattan yararlanamayan sarı-lacivertliler, şanssız yenilen gollerle sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe turlamıştı

Bu iki takım daha önce 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi gson 16 turunda eşleşti. İlk maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe, deplasmandaki maça kötü başladı ve ilk 9 dakikada 2-0 geriye düştü. Ancak 90 dakikayı 3-2 geride kapatan sarı-lacivertliler, penaltılarla adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe - Sevilla maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Sevilla maçı Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki bu kritik mücadele TSİ 20:45'te başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum