Fenerbahçe seyircisi Giresun maçını izleyemeyecek

Yarın Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Giresunspor karşılaşması sarı-lacivertli takımın geçen sezondan kalan 3 maçlık cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Fenerbahçe seyircisi Giresun maçını izleyemeyecek
05 Aralık 2018 - 10:26 - Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 18:16

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında yarın Giresunspor ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

Geçtiğimiz sezon kupayı finalde Akhisarspor'a kaptıran, ayrıca Beşiktaş'la oynadığı yarı final rövanş maçında çıkan olaylar yüzünden 3 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertli takım, Giresunspor karşısına taraftarından yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip tur atladığı takdirde son 16 turu ve çeyrek finalde de iç saha maçlarını seyircisinden yoksun oynayacak.

Yarın (6 Aralık Perşembe) Ülker Stadyumu'nda saat 20:30'da başlayacak karşılaşma aspor'dan naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Yusuf Bozdoğan ve Alpaslan Dedeş üstlenecek.

Fenerbahçe'de cezaları süren Jailson ve Soldado bu karşılaşmada da forma giyemeyecekler.

TFF 1. Lig'de 17 puanla 11. sırada bulunan konuk Giresunspor ise geçen sezon kupada Fenerbahçe'yle karşılaşmış ve her iki maçı da 2-1 kaybederek elenmişti.

Hüseyin Kalpar yönetimindeki yeşil-beyazlı Karadeniz ekibi bu sezon 3. Tur'da Kocaelispor'u, 4. Tur'da da Gümüşhanespor'u eleyerek 5. Tur'a yükselmişti.



YORUMLAR

  • 0 Yorum