Fenerbahçe - Sivasspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun dördüncü haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Fenerbahçe - Sivasspor muhtemel 11'ler
12 Eylül 2021 - 00:45 - Güncelleme: 12 Eylül 2021 - 23:55
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun dördüncü haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadyumu'nda saat 17:00'da oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yöneyecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Kim, Szalai, Tisserand, Nazım, Sosa, Gustavo, Ferdi, Pelkas, Mesut, Berisha

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Hakan, Okechukwu, Henrique, Fajr, Gradel, James

Kayıpsız devam ediyor

Tam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.

İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı. Avrupa Ligi'nde de Helsinki karşısında 1-0 kazanmayı bildiler.

Sonrasında zorlanmalarına karşın Antalyapsor'u son dakikalarda gelen gollerle 2-0 yenerek ligde de 2'de 2 yaparak hedeflerini tutturdular. Helsinki'yi de rövanşta 5-2'lik skorla geçen sarı-lacivertliler, yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı. Son maçta ise Altay'ı da deplasmanda 2 golle devirerek 9 puana ulaştılar.

Son 10 maçta eşitlik

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maç 2 kez beraberlik sonuçlandı. Diğer maçlarda taraflar 4'er kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum