Fenerbahçe Skrtel'i bekliyor

Yarın Rize'de Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip Phillip Cocu yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe'de Skrtel'in durumu belirsizliğini sürdürüyor.

Fenerbahçe Skrtel'i bekliyor
29 Eylül 2018 - 10:56 - Güncelleme: 29 Eylül 2018 - 11:07

FenerbahçeSpor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Lig'in 6. Haftası'ndaki derbi mücadelesinde konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Teknik direktör Phillip Cocu yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 7 puanla 13. sırada başlıyor.

Fenerbahçe karşılaşması öncesinde teknik adam değişikliğine giden ve takımın başına Okan Buruk'u getiren Çaykur Rizespor'un ise 3 puanı var.

Tolga Ciğerci forma giyemeyecek

Sarı-Lacivertliler'de, karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan futbolculardan Martin Skrtel'in durumu belirsizliğini korurken, Tolga Ciğerci oynayamayacak.

Phillip Cocu'nun, Çaykur Rizespor deplasmanında, geçen haftaki Beşiktaş maçının ilk 11'inde herhangi bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

Sarı-lacivertli ekip bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı son antrenmanın ardından Rize'ye hareket edecek.

35. randevu

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, yarın oynayacakları maçla Süper Lig'de 35. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 34 lig karşılaşmasının 20'sini Fenerbahçe, 6'sını Çaykur Rizespor kazandı, 8 müsabaka ise berabere sona erdi.

Fenerbahçe, rakip filelere 68 gol attı, Çaykur Rizespor ise sarı-lacivertlilere 32 golle karşılık verdi. İki takım arasında 2016-17 sezonunda oynanan son karşılaşmayı Fenerbahçe Kadıköy'de 2-1 kazanmıştı. 

Muhabir: Süha Gür (aa)

YORUMLAR

  • 0 Yorum