Fenerbahçe şov devam edecek!

Cengiz Ünder ve Fred'e Sarı Lacivertli formayı giydiren, transferde şovuna devam etmekte kararlı olan Fenerbahçe, tecrübeli sol kanat ile bir kez daha masaya oturacak. Orta sahada rotayı Premier Lig'e çeviren ve kaleci konusunda da çalışmalarını sürdüren Kanarya, görüşmelerine devam ediyor.

Fenerbahçe şov devam edecek!
14 Ağustos 2023 - 08:55
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları Fred ve Cengiz Ünder'in transferleri sonrası da devam ediyor.

Lyon’un kadrosunda düşünülmeyen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Karl Toko Ekambi transferinde Fenerbahçe’nin geri adım attığı konuşuluyordu. 

Fransız Gazetesi L’Equipe, Ekambi için Suudi Arabistan kulübü Abha Club’ın, Lyon’la anlaşma aşamasına geldiğini iddia etmişti. Alınan bilgiye göre hem Kanarya hem de Abha Club, Fransızlar’la bonservis konusunda anlaştı.

Branco bir hamle daha yapacak

Kamerunlu oyuncunun karar aşamasında olduğu ve daha yüksek maaş beklentisi sebebiyle Suudi Arabistan’a yakın olduğu konuşuluyordu. Ancak Fener’in, Sportif Direktörü Mario Branco üzerinden son bir hamle daha yapacağı bildirildi. Branco’nun, kısa süre içerisinde Fransa’ya giderek, 30 yaşındaki futbolcuyla yüz yüze bir görüşme yapması bekleniyor.

Ndombele'de pazarlıklar sürüyor

Orta sahaya Fred’den sonra bir yıldız isim daha eklemeyi düşünen Sarı-Lacivertliler, Tottenham’ın yeni sezon planlarında yer almayan Tanguy Ndombele transferinde pazarlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kanarya, geçen sezonu Napoli’de geçiren ve burada İtalya Ligi Serie A şampiyonluğu yaşayan Ndombele için ilk olarak 8 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. İngilizler, bu rakama sıcak bakmayınca Fenerbahçe, teklifine 2 milyon Euro artı bonus eklemişti.

10 milyon euro isteniyor

Sözleşmesi 2025’te bitecek Fransız oyuncu için Tottenham’ın, 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği konuşuluyor. Fener cephesinin ise Ada temsilcisinin yöneticileriyle bonservis konusunda indirim için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.

Livakovic istekli

Kalede Altay Bayındır’la yoluna devam eden ancak kadroya iyi bir yabancı 1 numara eklemek isteyen Fenerbahçe, Dominik Livakovic için kulübü Dinamo Zagreb’le artık son aşamaya geldi. Hırvat basınında tarafların 9 milyon Euro bonservis bedeli konusunda el sıkıştıkları yazılmıştı. 28 yaşındaki oyuncunun, Sarı-Lacivertliler’e gelmek konusunda son derece istekli olduğu ancak Dinamo’nun kararına göre hareket edeceği bildirildi.

İstanbul planı yapılıyor

İki kulübün kurmaylarının, Milli file bekçisinin Türkiye’ye geliş tarihi konusunda görüştükleri belirtildi. Dinamo’nun, ilk maçı yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen AEK ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçları bulunuyor. Kanarya, ilk maçı 15 Ağustos, rövanşı 19 Ağustos olan eşleşmeden önce Livakovic’in, İstanbul’a gelmesini istiyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum