Fenerbahçe Sporting Lizbon maçı saat kaçta

Sarı-lacivertli takım ikinci hazırlık maçında Portekiz'in ünlü takımı Sporting Lizbon'la Lozan'da karşılaşıyor

Fenerbahçe Sporting Lizbon maçı saat kaçta
12 Temmuz 2017 - 17:50 - Güncelleme: 12 Temmuz 2017 - 18:09

Sezonu Samandıra Tesisleri’nde açan, ardından Topuk Yaylası’nda kamp yapan Fenerbahçe, dün çalışmalarına devam etmek için İsviçre'nin Lozan şehrine geçmişti.

Kamp döneminde ilk maçında Romanya’nın CSC Juventus Bükreş takımı ile Düzce’de yaptığı maçtan 3-2 mağlup ayrılan sarı-lacivertliler ikinci hazırlık maçını bugün gerçekleştirecek. 

İsviçre’nin Lozan’a kentinde  Sporting Lizbon’la karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerini bu mücadelesini DSmart 77. kanaldan saat 21.30’dan itibaren naklen yayınlanacak. 

Daha önce 20:30 olarak açıklanan karşılaşmanın başlama saati bugün 21:30 olarak değiştirildi.

DOUMBIA VE MATHIEU'YU ALMIŞLARDI

Fenerbahçe'nin ikinci hazırlık maçında karşılaşacağı Portekiz ekibi Sporting Lizbon transfer döneminde sarı-lacivertli takımın da istediği Barcelonalı Mathieu ve Romalı Doumbia'yı kadrosuna katarak dikkat çekmişti.

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde üçüncü sırayı alan Sporting, Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele edecek.

ONBİR NASIL OLACAK

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Fernandao ve Salih bu maçta forma giymeyecek. Bükreş maçında 2 gol attıktan sonra adalesi çektiği için oyundan alınan Mehmet Ekici'nin de bu maçta dinlendirilmesi bekleniyor.

Aykut Kocaman'ın özellikle forvetteki tercihlerinin nasıl olacağı ise merak konusu. Robin van Persie yine ilk onbirde oynamak için en önemli olasılık olarak gözüküyor.

Sarı-lacivertli takımın savunmasında Kjaer'in yer alıp almayacağı da merak konusu. Aykut Kocaman, Danimarkalı oyuncuya, Milan'ın teklifinin ardından Düzce'deki ilk hazırlık maçında Skrtel'le birlikte yer vermemişti.

Fenerbahçe'nin ilk hazırlık maçında kadroda bulunmayan Kameni ve Dirar'ın da bu maçta ilk onbirde görev alması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel onbiri ise şöyle: Kameni - Dirar, Skrtel, Mehmet Topal, Hasan Ali - Josef, Ozan, Alper - Valbuena, van Persie, Aatif (Stoch)

EMRE MOR'UN İLK HAZIRLIK MAÇINDAKİ DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜLERİ.. İZLEMEK İÇİN..

19 Temmuz’a kadar İsviçre’de toplam 4 hazırlık mücadelesine çıkacak sarı-lacivertlilerin yapacağı diğer karşılaşmaları ise şöyle: 

12 Temmuz Çarşamba 

21.30: Fenerbahçe-Sporting Lizbon (DSmart 77. Kanal)

15 Temmuz Cumartesi 

21.00: Fenerbahçe-Marsilya (DSmart 77. Kanal)

17 Temmuz Pazartesi

20.00: Fenerbahçe-Athletic Bilbao (DSmart 77. Kanal)

19 Temmuz Çarşamba 

19.00: Fenerbahçe- Monaco (DSmart 77. Kanal)

27 Temmuz Perşembe (UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçı)

3 Ağustos Perşembe (UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçı)

YORUMLAR

  • 0 Yorum