Fenerbahçe - Sturm Graz maçı na zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle

Sarı-lacivertli takım sezonun ikinci resmi maçında Avusturya temsilcisini Ülker Stadyumu'nda konuk ediyor. Bu karşılaşmayla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe - Sturm Graz maçı na zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı izle
03 Ağustos 2017 - 14:04 - Güncelleme: 03 Ağustos 2017 - 15:06

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe Sturm Graz'ı konuk ediyor. Sezonun ilk resmi maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertli ekip bu kez bir başka ilki gerçekleştirip seyircisinin önündeki ilk maçta da iyi futbol ve iyi bir skoru hedefliyor.

Bu zorlu karşılaşmada Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Fernandao'nun maç kadrosunda yer almayacağı beltiliyor. Van Persie'nin maç kadrosuna alınması bekleniyor.

bu akşak Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Madley yönetecek. Madley'in yardımcılıklarını ise Constantine Hatzidakis ve Marc Perry üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Graham Scott olacak.

FENERBAHÇE – STURM GRAZ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe – Sturm Graz maçı 3 Ağustos Perşembe günü (bugün) saat 20:30’da D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı canlı izlemek için tıklayın.. (Üyelik gerektirir)

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

218. Avrupa Kupası sınavına çıkacak olan temsilcimiz Fenerbahçe her türlü galibiyete turu geçen taraf olacaktır. Alınabilecek her türlü beraberlik yine temsilcimize yararken 1-0’lık mağlubiyet bile temsilcimizin adını bir üst tura yazmaya yetecek.

Graz takımının alacağı 2 farklı galibiyet Avusturya temsilcisini bir üst tura taşırken, 2-1 skoru maçı uzatmalara götürecek. İstanbul’da 3-2, 4-3 gibi gollü galibiyetler bir üst turun kapılarını Sturm Graz’a açıyor. 

KURA ÇEKİMİ YARIN

Fenerbahçe'nin Sturm Graz'ı elemesi halinde katılacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu karşılaşmaları ise 17-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Rakibin belirleneceği kura çekimi ise yarın yapılacak.

Öte yandan Sturm Graz sezonun açılış maçında sahasında St.Pölten'i 3-2 yenmiş, ikinci haftada da Austria Wien deplasmanından aynı skorla galip ayrılmıştı.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL ONBİRİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Sturm Graz'la oynanacak rövanş maçında ilk karşılaşmadaki onbiri sahaya sürmesi bekleniyor. 

Sarı-lacivertli takımda ikinci derecede yırtık tespit edilen Mehmet Ekici ve kolundaki sakatlığın tam olarak geçmesini bekleyen Fernandao ile yönetim tarafından affedilen ancak adı UEFA listesinde olmayan Gregory van der Wiel kadroda yer almayacak. 

Fenerbahçe'nin Perşembe günkü rövanş için muhtemel onbiri şöyle:

Volkan Demirel - Şener (Isla), Skrtel, Neustadter, Hasan Ali - Josef, Ozan, Alper - Dirar, Ahmethan, Valbuena

YENİ TRANSFERLER KADIKÖY'LE TANIŞIYOR

Fenerbahçe'nin yeni transferleri; Kameni, Valbuena, Dirar, Mehmet ekici ve Isla görev almaları durumunda ilk kez Kadıköy'de forma giymiş olacaklar. Sarı-lacivertli ekip bu maçın ardından 7 Ağustos'ta İtalyan ekibi Cagliari ile de bir hazırlık maçı oynayacak. 

Öte yandan Fenerbahçe'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan Simon Kjaer için bu karşılaşmada tribünlerin yoğun destek mesajı vermesi bekleniyor.

KOMBİNE 17 BİN, BİLET 15 BİN

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü dün resmi sitesinden "Yeni sezon kombineleri 17 bini geçmiştir. Graz maçı için dün itibarıyla satılan bilet sayısı 15 bin civarındadır" açıklamasını yapmıştı.

KOCAMAN'DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Teknik direktör Aykut Kocaman ise geçen sezonun kötü gitmesindeki en önemli noktalardan birini takım-taraftar kopukluğu olduğunu belirtti ve Fenerbahçe taraftarının Sturm Graz maçında tribünlerdeki yerini alması için çağrıda bulundu.

Kocaman dizindeki sakatlığı düzelen van Persie'yi de kadroya almayı düşündüğünü ifade etti.

Sarı-lacivertli takım Ülker Stadyumu'nun hibrit çim zemininde ilk kez mücadeleye çıkacaklar.

 BİLETLER SATIŞTA

Bu akşam Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları 50 ila 240 lira arasında değişiyor. Biletlerin genel satışı 26 Temmuz Çarşamba günü başladı..

BİLET FİYATLARI

YORUMLAR

  • 0 Yorum