''Fenerbahçe Trabzon'da kaybederse!''

343 Digital Youtube kanalında Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren duayen isim Şansal Büyüka, dikkat çekici ifadeler kullandı.

''Fenerbahçe Trabzon'da kaybederse!''
12 Mart 2024 - 23:48 - Güncelleme: 12 Mart 2024 - 23:59
Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, 343 Digital Youtube kanalında gündemle ilgili açıklamalarda bulunurken, şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.

Şansal Büyüka, hafta sonu Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın çok kritik olduğunu belirtirken, sarı-lacivertlilerin puan kaybı durumunda şampiyonluk şansının azalacağını ifade etti.

Usta yorumcu lig yarışıyla ilgili ''Fenerbahçe, Trabzon'da kazanırsa şampiyonluk düğümü Aslantepe'de çözülür! Ama Fenerbahçe, Trabzon'da puan kaybederse "G.Saray şampi..." denebilir'' ifadelerini kullandı.

''Ali Koç bırakırsa Aziz Yıldırım gelmeli''

Fenerbahçe'de son dönemde konuşulan başkanlık konusuna da değinen Şansal Büyüka, Ali Koç'un görevi bırakması halinde Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan olması gerektiğini de söyledi. Büyüka konuyla ilgili ''Ali Koç’un Fenerbahçe’ye olağanüstü katkısı var, inkar edilemez. Sonuna kadar başkanlığa devam etmeli. Eğer Ali Koç bırakırsa Aziz Yıldırım başkan olmalı'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile, Galatasaray ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Süper Lig'de Kasımpaşa - Galatasaray maçı 16:00'da, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ise 20:30'da başlayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum