Fenerbahçe - Trabzonspor maçının iki kilit ismi

Süper Lig'de 6. haftanın en dikkat çeken maçı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının iki kilit ismi
25 Ekim 2020 - 12:39 - Güncelleme: 25 Ekim 2020 - 15:14
Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Kadıköy'de karşılaşacağı maç için iki takımdan da kilit futbolcuların kim olabileceğini belirledik.

Sezon başında Fenerbahçe taraftarları Jose Sosa'nın transfer edilmesini çok istemişti. Ligin başlamasıyla gördük ki bu istek boş yere değilmiş. Sosa, sahada yine maestro görevini çok iyi yaparken attığı ölümcül paslarla forvetleri çok iyi besliyor. Bu maçta da ilk kez eski takımı Trabzonspor'a karşı oynayacak. Rakibi yakından biliyor,  bu maçta da sarı lacivertli takım için kilit rolü üstlenebilecek bir isim.

Orta sahada üstünlüğü alan avantajı yakalar

Trabzonspor'da ise kilit futbolcu olarak Flavio'yu seçtik. Brezilyalı, bu sezon iki kırmızı kart gördüğü için kendini pek izlettirememiş olabilir ama orta sahada Trabzonspor için en önemli isimlerin başında geliyor. Bu maçta da orta sahada üstünlüğü alacak taraf büyük avantaj yaratacak. Bunun için Trabzonspor'un Flavio'ya çok ihtiyacı var. Hücumda etkili silahları olan bordo mavili ekibin gerisi için aynı şeyi söyleyemeyiz ama Flavio'nun performansı geçiş oyununu da etkileyeceği için kilit futbolcu olarak Brezilyalıyı seçiyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum