Fenerbahçe - Trabzonspor maçının iki kilit oyuncusu

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi iki takımın kilit futbolcularını değerlendirdik.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının iki kilit oyuncusu
06 Mart 2022 - 01:48
Süper Lig'de lider Trabzonspor, son 3 haftadır kazanan ve çıkışa geçen Fenerbahçe, İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Zorlu maç öncesi iki takımdan kilit rol oynaması muhtemel futbolcuları yazdık. 

Ev sahibi Fenerbahçe'den başlarsak sarı lacivertli takımın Trabzonspor maçındaki kilit ismi bize göre Miguel Crespo.

Portekizli futbolcunun orta sahadaki direnci Trabzonspor karşısında çok etkili olabilir. Trabzonspor'da Vitor Hugo'nun sakatlığı sebebiyle orta sahada Siopis ve Dorukhan gibi futbolcuların daha defansif görev almaları muhtemel. Bu isimlerden birisi stoper de oynayabilir. Crespo'nun dinamizmi ve presleri Fenerbahçe için kritik bir nokta.

İlk golünü atabilir mi?

Trabzonspor'da ise kilit oyuncu bu sezonun yıldızları arasında yer alan Anthony Nwakaeme...

Nijeryalı futbolcunun kariyerinde Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı golü yok. Bu durum Anthony Nwakaeme'yi biraz daha hırslandırabilir. Son haftalarda çok formda ve bordo mavili takımla yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. Fenerbahçe'nin kanat beklerinin savunma açısından zaman zaman sorun yaratabildiğini düşünecek olursak Nwakaeme'nin o bölgeleri etkili kullanması beklenebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum