Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 

Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'ler
18 Mayıs 2023 - 00:26
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Ülker Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe-Trabzonspor Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Szalai, Samet Akaydın, Luan Peres, Ferdi, Osayi, Zajc, Arao, Arda Güler, Valencia, Batshuayi

Trabzonspor: Uğurcan, Bartra, Hüseyin, Eren, Doğucan, Larsen, Bardhi, Hamsik, Arif, Umut, Gomez

Derbiyle yeniden umutlandı

Galatasaray, Karagümrük ile 3-3 berabere kaldığı haftada Fenerbahçe bir gün sonra fırsatı değerlendirememişti. Sarı-lacivertliler, İstanbulspor ile aynı skorla berabere kaldı ve 6 puanlık fark devam etti. Ancak sonraısnda Galatasaray, Beşiktaş deplasmanından puansız ayrıldı. Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenmesiyl birlikte fark 3'e kadar indi. Sarı-kırmızılıların Başakşehir'i yendiği haftada sarı-lacivertliler Giresunspor ile berabere kaldı. Geçtiğimiz gün Galatasaray, İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla puan farkı 8'ye çıktı. Fenerbahçe yarışta kalmak için Trabzonspor karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

Trabzonspor 5-2 önde

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-lacivertliler 2 karşılaşmayı kazanırken bordo-mavililer sahadan 5 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum