Fenerbahçe transferde durmuyor! Yeni temaslar...

Shakhtar’dan ayrılan ve Bodrum’da teklifleri değerlendiren Tete için sıkı pazarlıkta olan Sarı-Lacivertliler, iki yıldızın transferlerinde de mutlu sona çok yaklaştı. Fenerbahçe bir yandan da Milan’ın 29 yaşındaki orta sahası için temaslarını sürdürüyor.

Fenerbahçe transferde durmuyor! Yeni temaslar...
30 Temmuz 2023 - 09:42 - Güncelleme: 30 Temmuz 2023 - 09:44
Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe’de daha önce de gündeme gelen Tete için yakın zamanda girişimler yeniden başlamıştı. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’ten bonservisini alan ve an itibarıyla serbest oyuncu konumundaki Tete konusunda Fenerbahçe, resmen düğmeye bastı.

Gelen teklifleri değerlendiriyor

İngiliz kulüplerinden beklediği teklifleri henüz alamayan Brezilyalı futbolcu, temsilcisi Pablo Bueno ile birlikte Türkiye’de bulunuyor. Özel bir uçakla Bodrum’a gelen ve buradaki bir otelde davetli olarak kalan 23 yaşındaki yıldız, kendisine gelen teklifleri menajeriyle birlikte değerlendirerek, geleceğiyle ilgili kararını vermeyi hedefliyor.

3.5 milyon euroluk sözleşme

Hem forvet hem de kanat olarak oynayabilen Sambacı için Kanarya’nın, 3 yıllık anlaşma üzerinden senelik 3.5 milyon Euro’luk bir sözleşme düşündüğü bilgisine ulaşıldı. Tete’nin beklentisinin 5 milyon Euro’nun üzerinde olduğu konuşulurken, tarafların ortak noktada buluşmak adına pazarlıklarını sürdürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor.

Hem forvet hem kanat

Sarı-Lacivertliler’in, bonuslarla birlikte 4.5 milyon Euro’ya kadar çıkarak, bu transferi kısa sürede bitirmeyi planladığı iddia ediliyor. Geçen sezonu Leicester’da kiralık olarak tamamlayan 23 yaşındaki yıldız, hem forvet hem de kanatlarda oynayabiliyor.

Cengiz'le anlaşma sağlandı ama...

Marsilya’daki geleceği belirsizliğini koruyan Cengiz Ünder, bir süredir Fenerbahçe’nin gündeminde yer alıyor. Alınan bilgiye göre Sarı-Lacivertliler, Cengiz ile her konuda anlaşma sağladı.

Ancak Fransız kulübü ile yapılan pazarlıklarda henüz olumlu bir sonuç alınamadı. Piyasa değeri 20 milyon Euro civarında olan 26 yaşındaki Milli futbolcunun bonservisinin ödeme planı konusunda sorun çıktığı bildirildi.

Joao Felix iddiası

Son olarak Chelsea’de kiralık olarak forma giyen Atletico Madrid’in yıldız oyuncularından Joao Felix’in adı Fenerbahçe ile anılıyor. İspanyol basınında Sport, Kanarya’nın Felix için Atletico’ya 30 milyon Euro satın alma opsiyonlu kiralık bir teklif yapmaya hazırlandığını iddia etti.

23 yaşındaki forvete de senelik 9 milyon Euro verileceği öne sürüldü. Marca Gazetesi’nde ise Madrid ekibinin, 2019’da 127 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Felix’i buna yakın bir bedelle elden çıkarmak istediğini yazdı.

Krunic için teklif sunuldu

İtalyan devi Milan’ın sportif direktörü Antonio D’Ottavio, Fenerbahçe’nin, Radi Krunic ile ilgilendiğini açıklamıştı. 29 yaşındaki Boşnak orta saha için Kanarya’nın, Milan’a resmi bir teklif yaptığı öğrenildi.

Sözleşmesi 2025’te bitecek 29 yaşındaki futbolcu ile ilgili son kararı teknik direktör Stefano Pioli’nin vereceği bildirildi. Pioli’nin kararına göre de Krunic’in transferi netlik kazanacak.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum