Fenerbahçe uzatmalarda yıkıldı!

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe uzatmalarda yıkıldı!
23 Nisan 2024 - 01:28
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında ciddi bir kayıp yaşamış oldu.

Mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe, 45+2. dakikada Fred'in golüyle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı Sivasspor 57. dakikada Koita'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Fenerbahçe, 80. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle skoru 2-1'e getirdi. Ev sahibi ekip 90+4. dakikada penaltı kazandı. Sivasspor adına Manaj penaltıyı gole çevirdi ve skor 2-2'ye geldi. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de puanını 86 yaparken, Sivasspor 45 puana yükseldi.
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'deki derbide ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ı konuk edecek. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 27 Nisan Cumartesi 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sivasspor ise bir sonraki lig maçınde sahasında Konyaspor'u konuk edecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum