Fenerbahçe vazgeçti, Beşiktaş teklif yaptı

Jeremain Lens için son teklifini yaparak temasları sonlandırma kararı alan Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş, Sunderland ile bir kez daha pazarlığa oturdu ve 2 milyon Euro kiralama bedeli önerdi.

Fenerbahçe vazgeçti, Beşiktaş teklif yaptı
15 Haziran 2017 - 17:34 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 17:56

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında rekabet yaratan Jeremain Lens ile ilgili son gelişme siyah-beyazlı cepheden geldi.

Fenerbahçe’nin geçen sezon kiralık olarak oynattığı ve bu gelecek sezon kadrosunda görmek için hem kulübü Sunderland ile hem de kendisiyle görüştüğü Hollandalı futbolcunun Türkiye’de kalıp kalmayacağı belli olmak üzere.

CEVAP BEKLİYORLAR

Fenerbahçe’nin Sunderland yönetimine ve Hollandalı futbolcuya son teklifi yaparak sonuç alamaması halinde temasları sonlandıracağını açıklamasının ardından Beşiktaş da harekete geçti.

Fanatik’te yer alan habere göre siyah-beyazlılar Lens’i gelecek sezon kiralık olarak oynatabilmek için kulübü Sunderland'e kiralık bedeli olarak 2 milyon Euro önerdi. Beşiktaş’ın Premier Lig ekibinden bu teklife cevap beklediği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum