Fenerbahçe ve Galatasaray Juventus'un yıldızını istiyor!

İtalyan basınına göre; Juventus'un kadroda düşünmediği Filip Kostic için Süper Lig'den iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışına girdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray Juventus'un yıldızını istiyor!
03 Ocak 2024 - 11:23 - Güncelleme: 03 Ocak 2024 - 11:24
Ara transfer dönemine sayılı günler kala hareketlilik başladı. Süper Lig'de büyük bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray ve Fenerbahçe takviye için kolları sıvarken sezon başındaki yarış ara döneme de taşınacak gibi görünüyor. İki takım son olarak Juventus forması giyen Filip Kostic için yarışıyor.

İtalyan basını, siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin gelecek sezon Sırp oyuncuyu takımda düşünmediğini açıklamasının ardından Kostic'in şimdiden kendisine takım aramaya başladığı ifade edildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe devrede

Bu noktada Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devreye girdiği ve 31 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Galatasaray'da istikrarsız bir grafik çizen ve sakatlıkları nedeniyle takıma katkı sağlayamayan Hakim Ziyech'in ayrılması gündemde... Ayrıca Wilfried Zaha'nın da Suudi Arabistan takımlarıyla görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Bu nedenle sarı-kırmızılı ekipte kanada da takviye yapılması gündeme gelirken Filip Kostic'in alınması için tüm şartların zorlanacağı gelen haberler arasında...

"Icardi için avantaj"

İtalyan basını, Filip Kostic'in son dönemde top almakta zorlanan Mauro Icardi'yi gol krallığına taşıyabileceğini kaydetti. Haberde, "Kostic'in ortaların Icardi kalibresindeki bir ceza sahası golcüsü için olağanüstü bir avantaj sağlayacaktır" yorumu yapıldı.

Juventus ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunmasına karşın Kostic için yolun sonuna gelinmiş görünüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Suudi Arabistan'dan da bazı takımların yıldız futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtildi.

41 milyon euro ödendi

Kostic bu sezon Juventus formasını 16 maçta terletirken takımına 4 asistlik katkı yaptı. Bu sezon beklentileri tam olarak karşılamasa da oyuncu için ciddi paralar ödendi. Stuttgart'tan Hamburg'a 14, Frankfurt'tan Juventus'a 13 milyon euro'ya transfer olan Kostic için bugüne kadar tam 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum