Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'da

Fenerbahçe, Trabzonspor, Alanyaspor ve Medipol Başakşehir, PFDK’ya sevk edildi. Bu sevklerle ilgili kararların perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'da
22 Ağustos 2017 - 21:45

TFF hukuk müşavirliği, Süper Lig’den 4 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, İlhan Cavcav Sezonu’nun 2.haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayan Fenerbahçe saha olayları, talimatlara aykırı hareket, çirkin ve kötü tezahürat sebepleriyle PFDK’ya sevkedildi. Bordo-mavili ekibin de aynı karşılaşmadaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK’ya gönderildiği bildirildi.

Karabükspor deplasmanına çıkan Medipol Başakşehir’in ise talimatlara aykırı hareket nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği kaydedildi. Alanyaspor ise Kaleci Antrenörü Fevzi Layiç'in Bursaspor ile yapılan maçta sportmenliğe aykırı davranışı sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

TFF 1.Lig'den de 5 takım PFDK yolcusu

Profesyonel Disiplin Kurulu’nun yaptığı açıklamaya göre TFF 1.Lig ekiplerinden Manisaspor, Samsunspor, Adanaspor, Elazığspor ve Boluspor’un da çeşitli sebeplerden ötürü disiplin kuruluna sevk edildiği vurgulandı.

Giresunspor ile yapılan karşılaşmada kırmızı kart gören Adanasporlu Magaye Gueye’nin tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum