Fenerbahçe, Vincent Janssen transferini açıkladı

Fenerbahçe, Vincent Janssen transferini resmi site üzerinden duyurdu. Sarı Lacivertli kulüp, Hollandalı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı başardı. Oyuncu geçen sezon Tottenham formasıyla 38 maça çıktı.

Fenerbahçe, Vincent Janssen transferini açıkladı
08 Eylül 2017 - 11:04 - Güncelleme: 08 Eylül 2017 - 15:29

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe Spor Kulübü, Vincent Janssen transferi hakkında resmi açıklamayı resmi web sitesi üzerinden yaptı. Sarı Lacivertli kulüp, "Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır. 23 yaşındaki golcü oyuncu, bugün saat 12:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek ve görüşmelere İstanbul’da devam edilecektir." açıklamasını yaptı.

Hollandalı oyuncu, 2015-16 sezonunda Alkmaar formasıyla Eredivisie'de 34 maçta 28 gol atmayı başardı. Janssen, geçen yıl Hollanda gol kralı olarak 22 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'a transfer olmuştu.

Janssen geçen sezon Londra ekibinde 38 maçta forma giydi. Oynadığı karşılaşmalarda ise 6 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu. Tottenham'da beklentilerin altında kalması nedeni ile Fenerbahçe'nin kiralama talebi Tottenham tarafından kabul edildi. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oyuncularının düzenli forma giyecek olması, İngiliz kulüp tarafından olumlu karşılandı.

Not: Grafik mackolik.com dan alınmıştır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum