Fenerbahçe'ye bir şok da Rize'den: 0-3

Phillip Cocu yönetiminde tarihinin en kötü lig başlangıçlarından birine imza atan sarı-lacivertli takım Rize'de ilk 45 dakikada 3 gol birden yiyerek taraftarlarını kahretti.

Fenerbahçe'ye bir şok da Rize'den: 0-3
30 Eylül 2018 - 20:44

Fenerbahçe'deki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor.. Beşiktaş beraberliğinin ardından ligde tekrar çıkışa geçmek için Rize deplasmanından mutlak 3 puan almayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip ummadığı bir skorla karşılaştı.

Hafta içinde teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getiren ev sahibi takım ilk yarıda bulduğu 3 golle Fenerbahçe'yi farklı mağlup ederek haftanın en büyük sürprizine de imza attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 maçta 7 puanla haftayı 14. sırada tamamlarken, ligdeki ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor 6 puanla 15. sıraya yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında hem hücumda hem savunmada çok kötü bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe; Mehmet Uslu'nun sol kanattan yaptığı ortaya çok iyi yükselen Vedat Muriqi'nin kafa golüyle 1-0 yenik duruma düştüğünde dakikalar 30'u gösteriyordu.

35. dakikada Samidou'nun savunma arkasına uzun pasına hareketlenen Umar Aminu nefis bir aşırtmayla öne çıkan Harun'u avladı: 2-0

41. dakikada Feirnando Boldrin'in sağ kanattan kullandığı kornere iyi yükselen Samidou'nun kafa vuruşuna hem savunma hem kaleci Harun seyirci kalınca fark bir anda 3'e çıktı: 3-0

İkinci yarıya Aatıf'ın yerine Frey4i alarak başlayan Fenerbahçe rakip yarı alanda baskı kurdu ve birkaç önemli fırsat yakaladı. Ancak başta Ayew ve Slimani olmak üzere sarı-lacivertli futbolcular bu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma ev sahibi takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum