Fenerbahçe'ye bir Szymanski daha!

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan yıldız isim, Sarı-Lacivertli forma ile olan tüm paylaşımlarını silerek gemileri yaktı. Bu arada yönetimin devre arasında yapılacak 6 numara transferi için sürpriz bir ismi gündemine aldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye bir Szymanski daha!
19 Ekim 2023 - 09:46 - Güncelleme: 19 Ekim 2023 - 09:47
Fenerbahçe'ye geçtiğimiz yaz transfer döneminde gelen Ryan Kent, yeni sezonda yeterince forma şansı bulamadı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, 9 resmi maçta sadece 387 dakika süre aldı ve 1 gol atıp, 2 asist yaptı.

Sarı-Lacivertliler, İngiliz yıldızı Rangers'tan bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı. Kent'in, istediği kadar forma giyemediği için mutsuz olduğu iddia ediliyordu.

Ara transferde ayrılık

İngiliz futbolcu, Instagram'da Fenerbahçe ile ilgili tüm paylaşımlarını silerek adeta gemileri yaktı. Ryan Kent, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılacak gibi duruyor.

6 numara için sürpriz

Bu arada ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bu konuda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-Lacivertliler'in ilk hedefi, ocak ayına bırakılan 6 numara transferini gerçekleştirmek.

Fenerbahçe Sportif Direktör Mario Branco, Polonyalı ön libero Damian Szymanski'yi bir süredir takip ediyor. Branco, Yunan ekibi AEK'in formasını giyen oyuncunun menajeriyle temas halinde bulunuyor.

28 yaşındaki oyuncu için devre arasında bir girişimin olabileceği öne sürüldü. Damian Szymanski, ön libero dışında stoperde de görev yapabiliyor. Atina ekibiyle bugüne kadar çıktığı 130 maçta 9 kez fileleri havalandırırken, 6 da gol pası verdi. Szymanski'nin AEK ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. AEK'nın yanı sıra Daha önce Wisla Plock, GKS Belchatow, Jagiellonia Bialystok ve Akhmat Grozny takımlarında forma giydi.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum