Fenerbahçe'ye flaş tepki; ''Maça nasıl çıkmazlar?''

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da başarılı performansıyla dikkat çeken isimlerden Kerem Demirbay, Kafa Sports Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye flaş tepki; ''Maça nasıl çıkmazlar?''
01 Haziran 2024 - 09:11
Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da özellikle ligin ikinci yarısındaki performansıyla öne çıkan Kerem Demirbay, Kafa Sports Youtube kanalına verdiği röportajda dikkat çekici ifadeler kullandı.

Kerem Demirbay, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına çıkmamasını sert bir dille eleştirirken, sarı-lacivertli ekibin daha önce kendisini transfer etmek istediğini de söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisini istediğini dile getiren Demirbay, "Fenerbahçe'den teklif vardı. Ben Bodrum'dayken Fatih Demireli eşiyle İtalya'ya gitmeyip yanıma gelmiş. Bunu telefonla da yapabilirdi. Çok sevdim kendisini. Anlattı bana her şeyi, o aile ortamını anlattı. Biz çok büyük bir aileyiz. Beni vermek istemedi Leverkusen. Simon Rolfes'e gidip, 'Benim için en önemlisi Galatasaray. Bir yere gidersem sadece Galatasaray'a giderim. Gitmiyorsam da 1 sene oynamam, umurumda değil' dedim. Bana bağırıyor, ben ona 'Sen kimsin?' diyorum. Niye? Galatasaray için. Aklımda her zaman Türkiye'ye gelmek vardı, çok şükür en büyüğüne geldim'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu'na yapılan eleştirileri de değerlendiren Demirbay "Kerem Aktürkoğlu haksızlığa uğruyor. Bu çocuğun yaptıkları ortada. Her zaman savunurum, adam gibi adamdır. Çocuk kaç sezondur... Yalan olmasın bu sezon 23 skor katkısı yaptı. Futbolda bu var. Bugün çok iyisin, yarın hiçsin. Bir maç kötü oynuyorsun, mesela Fener'e karşı kötü oynadık takım olarak, hiçsin. Ben Kerem'e her zaman 'Üzme kendini' diyorum. Çocuk Galatasaray'ı öyle sevmiş ki... Üzülüyor bunlara yani. Oyununa etki ediyor. Taraftara karşı bir saygısızlığını görmedim ben. Yaptıklarını Almanya'da yapsaydı insanlar onu tepesinde taşırdı'' dedi.

Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa maçı hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu "Süper Kupa finaline kalmışız, o kadar insan çalışmış parasını vermiş. Beni bırak, futbolcuları bırak... O insanlara nasıl değer vermezsiniz? Gelip orada oynamadınız! Nedenleri vardır ama beni ilgilendirmez. Ben orada kupayı alıp soyunma odasına gidiyordum yani, çünkü kupa bizimdi. Soyunma odasına gidip ortaya koyacaktım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum