Fenerbahçe'ye İngiltere'den forvet iddiası; Pukki

Gelecek sezon için kadrosuna forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine giren son isim Finlandiyalı golcü Teemu Pukki.

Fenerbahçe'ye İngiltere'den forvet iddiası; Pukki
06 Mayıs 2022 - 14:05
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe yönetimi özellikle forvet takviyesi üzerinde titizlikle duruyor. Çok sayıda isimle temas halinde olan Sarı- Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim daha girdi. Bu isim Norwich City formasını giyen Teemu Pukki...

Norwich'in Premier Lig'den düşmesinin kesinleşmesinin ardından takımdan ayrılma kararı alan Finlandiyalı golcünün Fenerbahçe'nin listesine girdiği belirlendi. Bu sezon Premier Lig'de 33 maçta 10 gol atan 32 yaşındaki Pukki'nin kulübüyle sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek.

İskandinav golcüleri Süper Lig'de atıyor!

Sarı-Lacivertli yönetimin Pukki'yi gündemine almasının önemli bir nedeni, son dönemde İskandinav forvetlerin Süper Lig'de gösterdiği başarılı performans.

Geçtiğimiz sezon Norveçli Alexander Sörloth gol krallığına ulaşmıştı. Bu sezon ise Danimarkalı Andreas Cornelius ve Finlandiyali Joel Pohjanpalo krallık yarışı veriyor.

Forvetin yanı sıra sol kanatta da görev yapabilen Teemu Pukki geçtiğimiz sezon Championship'te 41 maçta attığı 26 golle Norwich'in Premier Lig'e çıkmasını sağlamıştı. Pukki bu sezon da 10 gol atmasına rağmen bu goller, Norwich'in Premier League'de kalmasına yetmedi. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum