Fenerbahçe'ye Moussa Sow sürprizi

Fenerbahçe tarihinin en golcü yabancı oyuncularından biri olan Sow kulübüne Türkiye'de oynama isteğini bildirdi.

Fenerbahçe'ye Moussa Sow sürprizi
18 Temmuz 2017 - 14:48

UEFA Avrupa Ligi için oyuncu listesini 21 Temmuz'a kadar bildirmek zorunda olan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sarı-lacivertli takıma 2011-12 sezonunun devre arasında Aykut Kocaman'ın isteğiyle 10 milyon euro'ya transfer olan Moussa Sow'un takıma dönmesi konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 185 resmi maçta 75 gol kaydeden Senegalli yıldız 2015-16 sezonu başında 16 milyon euro bonservisle Birleşik Arap emirlikleri'nin Al ain takımına satılmış, 1 yıl sonra Fenerbahçe 'ye kiralık olarak geri dönmüştü. Sürekli onbir şansı bulamasa da geçen sezonu 12 golle ligde Fenerbahçe'nin en golcü ismi olarak kapatan Moussa Sow'un Al ain kulübü yöneticileriye kiralık olarak bir yıl daha Fenerbahçe'de oynamak için görüştüğü ve cuma gününe kadar bu görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.

Aykut Kocaman'ı arayarak, "Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Bu konuda her türlü fedekarlığa hazırım. Beni alı" diyen Senegalli yıldızın UEFA kadrosuna bildirilmesi için cuma gecesine kadar lisansının çıkması gerekiyor.

Fenerbahçe taraftarının en çok sevdiği isimlerin başında gelen 31 yaşındaki Moussa Sow'un piyasa değerinin yaklaşık 13 milyon euro olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum