Fenerbahçe'ye Norveçli sol kanat! Hedef devre arası

Devre arasında da kadrosuna takviyeler yapmayı planlayan Fenerbahçe için adı geçen isimlerin başında Bodo Glimt forması giyen sol kanat oyuncusu Björkan geliyor.

Fenerbahçe'ye Norveçli sol kanat! Hedef devre arası
11 Ekim 2021 - 11:14 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 11:17
Sörloth, Martin Linnes ve Fredrik Gulbrandsen gibi isimlerden sonra Türkiye'ye bir Norveçli daha gelebilir. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, sol bek takviyesi yapmak istiyor. Vitor Pereira onay verirse transfer gerçekleşecek.

Bodo Glimt ile sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe'nin Bodo Glimt forması giyen Andre Björkan ile ilgilendiği iddia edildi. Altyapısında yetiştiği Bodo Glimt ile 126 maça çıkan ve 7 gol atama başarısı gösteren sol bek Fredrik Andre Björkan, Norveç milli takımında da forma giyiyor.

İki kez Norveç A milli takım forması giyen Fredrik Andre Björkan'ın kulübüyle olan sözleşmesi devre arasında sona eriyor. Fredrik Andre Björkan'ın Bodo Glimt ile sözleşmesi 31 Aralık 2021'de bitecek.

3-5-2'nin solunda Ferdi Kadıoğlu'nu oynatan Pereira, bu transfere onay verirse genç oyuncu Fenerbahçe forması giyebilir. Takvim'in haberine göre scout ekibinin araştırmaları sonrası listeye eklenen 23 yaşındaki Norveçli yıldız, sol bek pozisyonunda oynuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum